Онлайн TV FM радіо FM пауза

Профілактичні заходи в навчальних закладах від правоохоронців

5 1 - Профілактичні заходи в навчальних закладах від правоохоронців - rai.ua Новини

Уже вдруге навчальний рік в українських школярів розпочався в умовах війни. Задля безпечного навчального процесу в ліцеях та гімназіях області співробітники ювенальної превенції проводять профілактичні уроки з відпрацювання алгоритму дій під час тривожного оповіщення.

Правоохоронці завітали в один із навчальних закладів Ямницької територіальної громади. Спершу співробітники ювенальної превенції провели роз’яснювальну роботу з педагогами. Правоохоронці наголосили, що ігнорувати оповіщення не можна за жодних обставин, необхідно поспішати в укриття. Опісля вчителі відпрацювали з дітьми алгоритми дій під час повітряної тривоги та умовного повідомлення про замінування будівлі.

«Якщо перший рік війни нам було дуже складно, то цей уже навчальний рік дається нам набагато легше в плані оповіщення, адже наші діти уже обізнані», – розповіла директор Сілецької гімназії Любов Гнатковська.

«Такі заходи є важливими, адже вони є актуальними. Адже наразі тривають військові дії. Якщо діти будуть добре знати, як діяти під час оповіщення – це збереже їхнє життя», – наголосив старший інспектор Вадим Василецький.

Наостанок хлопчикам та дівчаткам провели профілактичний урок з правил дорожнього руху. Дітям пояснили, як правильно переходити дорогу, також роздали кожній дитині світлоповертаючі елементи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua