Онлайн TV FM радіо FM пауза

Працівники обласної лікарні передали на фронт десятки маскувальних сіток. Відео

Новини

Попри щоденний професійний обов’язок вони плетуть маскувальні сітки на фронт. Задля нашої перемоги, працівники обласної лікарні зробили і передали на передову десятки сіток, загальною площею майже тисячу квадратних метрів. Робочий процес, який не має перерв, вихідних чи відпусток, бачила Мар’яна Джердж.

Маскувальні сітки для фронту в лікарні плетуть з перших місяців повномасштабної війни. Робочий процес організовує помічниця лікаря-епідеміолога Ольга Курилець. Каже – на передовій сітка – це розхідний матеріал, але вона рятує життя наших бійців. А тих, хто тут її плете, зазначає жінка, відволікає від важких думок.

Економія та ефективність. Це головні складові у техніці плетіння даних сіток. Вони сприяють максимальному використанню площі сітки і якомога меншому використанню самого матеріалу.   Загалом плетіння сітки є не складним. Проте допустити помилку  в процесі, каже лікарка, дуже легко.

Тут їх плетуть усі охочі: лікарі, медсестри, прибиральниці та адміністрація. Інколи до роботи долучаються навіть пацієнти. Буквально щодня, маючи декілька вільних хвилин від роботи, на благо українських захисників, працює тут і пані Галина. Жодної вільної хвилини не витрачає і пані Зена. Разом, жінки роблять заготовки для сіток, які виготовляють уже за іншою технікою.

Готові сітки з лікарні нашим захисникам на фронт, передають волонтерами. Нині працівники лікарні виготовили майже три десятка сіток. Площею майже 1000-чу квадратних метрів.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua