Онлайн TV FM радіо FM пауза

Працівник Бурштинської ТЕС, що отримав опіки, помер у реанімації

Новини

Машиніст-обхідник котельного устаткування Бурштинської ТЕС Ігор Квас, який отримав до 60% опіків шкіри під час викиду гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла, помер у реанімації.

Про це повідомила пресслужба ДТЕК Бурштинська ТЕС, пише РАІ.

Під час аварії потерпілому одразу надали першу допомогу та госпіталізували до Івано-Франківського опікового центру. Весь час лікарі боролися за життя потерпілого, адміністрація станції повністю забезпечувала його медикаментами, надавала все необхідне.

“24/7 станція була на зв’язку з рідними та медиками. Не дивлячись на оперативні дії медиків, на жаль, отримані ушкодження були несумісні з життям. Колектив Бурштинської ТЕС висловлює щирі співчуття родині загиблого. Рідні отримають всю необхідну допомогу від станції. Стан інших потерпілих стабільний, загрози життю немає”, – йдеться у пресслужбі.

Як повідомляло РАІ, у неділю, 28 листопада, близько 22:00 на Бурштинській ТЕС, попередньо через  викид гарячої пароводяної суміші та газів з топки котла — четверо людей отримали термічні опіки. Їх шпиталізували у медзаклади області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua