Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Бурштинській ТЕС трапився вибух: у якому стані постраждалі. Відео

Новини

У неділю, 28 листопада, близько 22:00 на Бурштинській ТЕС, попередньо через  викид гарячої пароводяної суміші та газів з топки котла — четверо людей отримали термічні опіки. Їх шпиталізували у медзаклади області.

Пожежа над котлом №8, розрив екранної труби діаметром 60 мм – ймовірні причини викиду гарячої пароводяної суміші та газів з топки котла. Внаслідок цієї аварії на Бурштинській ТЕС четверо людей отримали термічні опіки та були госпіталізовані. Двоє із них у важкому стані зараз в обласній клінічній лікарні. Ще двоє працівників зараз під наглядом лікарів Бурштинської міської лікарні.

Підприємство надасть потерпілим всю необхідну допомогу – така інформація з’явилася на офіційній сторінці підприємства у Фейсбук.

“Інцидент трапився під час роботи 7 енергоблоку. За попередніми даними – через розрив екранної труби на котлі. Причини і обставини нещасного випадку встановлюються. Підприємство надасть потерпілим всю необхідну допомогу”, – йдеться в повідомленні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua