Онлайн TV FM радіо FM пауза

Повністю втратив зір та залишився один: історія захисника В’ячеслава Курильчука. Відео

Новини

Він став на захист України ще у 2015 році. Іванофранківця В’ячеслава Курильчука мобілізували до війська під час шостої хвилі мобілізації. Чоловік відслужив 1,5 роки, а потім – отримав травму, яка повністю змінила його життя.

У 2015 році 43-річного франківця В’ячеслава Курильчука мобілізували до війська – у 24 окрему механізовану бригаду імені короля Данила. Так як чоловік служив у армії і мав досвід – його одразу направили у, так званий, сектор А – між Сєвєродонецьком та Новоайдаром.

Саме там В’ячеслав, після обстрілу, і отримав травму, через яку й втратив зір. У своїй сліпоті учасник АТО звинувачує медиків, до яких тоді потрапив.

В’ячеслав немає родини і мешкає сам. Раз на тиждень його відвідує соціальна працівниця та готує їжу. Для того, щоб хоч трохи відволіктись, підлікуватись та поспілкуватись з іншими військовими, чоловіка направили у перший добровольчий хірургічний шпиталь.

Відтак, учасник АТО проходить психологічну та соціальну реабілітацію, а також ще раз обстежує очі. Адже є ймовірність, що зір можна повернути.

Нині В’ячеслав проходить огляди та збирає документи. І не втрачає надії, що колись знову зможе бачити.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua