Онлайн TV FM радіо FM пауза

Понад 2 млн грн виділили Калуському батальйону ТрО

Новини

Сьогодні, 22 березня, відбулося засідання комісії з розгляду звернень військових частин щодо надання субвенції із місцевого бюджету державному бюджету для покращення матеріально-технічного стану військових частин. На засіданні комісії виділили понад 2 млн грн Калуському батальйону ТрО.

Про це повідомляє Калуська міська рада.

Від попереднього засідання, 12 березня, до Калуської міської ради надійшло 3 звернення від військових частин та 4 від Калуського батальйону ТрО.

Члени комісії розглянули всі звернення та погодили їх. Звернення військових частин стосувалися придбання БпЛА та квадрокоптерів.

Загальна сума субвенції, яку планують виділити за Програмою підтримки підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України на 2024, – 850 тис. грн, за умови надання відповідних довідок про підтвердження несення служби у відповідних військових частинах мешканців Калуської громади згідно з Порядком надання та використання коштів з бюджету Калуської міської територіальної громади, як субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання заходів зазначеної Програми.

За трьома зверненнями від Калуського батальйону ТрО планується виділити понад 2 млн грн субвенції на придбання запасних частин для автівок, а також на квадрокоптери, акумулятори до дронів, антени, батареї до квадрокоптерів.Окремо розглянули питання про виділення коштів на нагороди для військовослужбовців.

Рішення комісії будуть мати рекомендаційний характер при розгляді зазначених питань на засіданнях виконкому та сесії міської ради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua