Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві директора відомого рівненського санаторію. Відео

Новини

Столичні правоохоронці затримали двох підозрюваних у вбивстві директора відомого рівненського санаторію. Обидва затримані – іноземці, їм уже оголосили підозру.

Вбивство 50-річного Ярослава Сивого сталося тиждень тому. Цього дня він поїхав у справах до Києва, коли з ним пропав зв’язок, рідні забили на сполох. Після кілька днів розшуків, його тіло із ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли у лісосмузі під Києвом.

У вбивстві підозрюють таксиста та його друга, у яких загиблий замовив таксі до готелю. Зрозумівши, що в пасажира при собі є чималі кошти, зловмисники здійснили напад. Слідчі довели, один із них почав бити чоловіка в голову кулаками та скляною пляшкою, після чого у директора санаторію відбірали гроші, банківські картки, мобільний, та викинули непритомного в лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

За даними слідства, одна з версій – убивство з метою пограбування. А за інформацією видання ЗАХІД.НЕТ, вбивство замовне через бажання одержати право на власність санаторію.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua