Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вбив товариша та погрожував самогубством: поліцейські Прикарпаття розповіли деталі затримання зловмисника. Відео

Новини

Поліцейські Прикарпаття затримали зловмисника, який вчинив особливо тяжкий злочин – ножем наніс смертельні тілесні ушкодження мешканцю Івано-Франківська. П`ять годин перемовин і врешті поліцейським вдалося затримати чоловіка, який вбив товариша.

7 квітня близько опівночі до поліції звернувся чоловік. Він повідомив, що знайшов свого племінника, з яким разом проживає, без ознак життя. Також на тілі були тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що вдень до потерпілого приходив знайомий. На ґрунті неприязних відносин він спершу наніс удари кулаками, а після цього встромив ніж в область стегна та втік.

Коли чоловік зрозумів, що його розшукала поліція – він відмовився співпрацювати і погрожував покінчити з життям. Чоловік хотів стрибнути з вікна багатоповерхівки. При цьому у руках тримав ніж і скло.

Після п’яти годин перемовин поліцейським таки вдалося вмовити чоловіка здатись.

Підозрюваний був раніше судимий. Також зараз на розгляді у суді перебуває справа відносно нього. За вчинення злочину зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua