Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліцейські Прикарпаття проводять лекції в закладах освіти

Поліцейські Прикарпаття проводять лекції в закладах освіти Новини

З початком навчального року працівники ювенальної превенції продовжують вести в освітніх закладах області вже звичні уроки правил безпеки на дорозі, у побуті, а також профілактики правопорушень.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Найперше поліцейські нагадують учням про важливість реагування на спеціальні сигнали тривоги та звертають їхню увагу на першочергові дії під час руху до укриттів, правила поводження за можливих небезпечних ситуацій, якщо поряд немає дорослих, також повторюють, як зв’язатися з екстреними службами тощо.

Не залишена без уваги й тема шкільного булінгу. Поліцейські надали практичні поради, як протидіяти цьому явищу. Говорили правоохоронці з підлітками й про дитячу злочинність. Також школярі дізналися про згубний вплив алкоголю, тютюну, наркотичних засобів на дитячий організм і адміністративну відповідальність за паління й розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Ювенальні поліцейські продовжують профілактичні заходи, спрямовані на створення безпечного дитячого середовища під час навчального року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua