Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліцейські Коломийщини провели майстер-клас для школярів

майстер-клас для дітей Новини

«Флікер – твоя безпека на дорозі»: поліцейські Коломийщини провели майстер-клас для школярів з виготовлення елементів безпеки.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Інспектор служби освітньої безпеки поліції Коломийщини спільно із педагогами провели урок безпеки та майстер-клас із виготовлення флікерів для учнів 6 класу місцевого навчального закладу. Школярі разом із поліцейською виготовили яскраві флікери.

Спершу поліцейська розповіла учням про основні правила дорожнього руху та запропонували разом виготовити флікери. Такі елементи безпеки необхідні засоби для кожного юного пішохода.

Під час проведення майстер-класу дітям було наголошено, що в темну пору доби чи в умовах поганої видимості світлоповертаючі брилки, браслети, жилетки є обов’язковими, особливо для учасників дорожнього руху.

Окрім того, діти мали змогу поговорити з поліцейською про безпечну поведінку на дорозі та роботу поліції. Надалі, інспекторка розповіла школярам основні правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, нагадали послідовність дій під час сигналу «Повітряна тривога».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua