Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували книгу Андре Камінського “Наступного року в Єрусалимі”. Відео

Новини

Побачила світ книга Андре Камінського “Наступного року в Єрусалимі”. Дія у книзі відбувається у Станиславові. Ця родинна сага вважається вершиною творчості письменника і журналіста.

Переклала її з німецької на українську письменниця та перекладачка Галина Петросаняк. Книга Андре Камінського –  знахідка для тих, хто цікавиться історією тодішнього  Станиславова, а нині   Івано-Франківська. Це роман про  історію родини  самого автора. В праці Андре Камінський розповідає про   своє дитинство та життя. 

Роман “Наступного року в Єрусалимі” побудований  на любові  та гуморі. Тут є і Схід, і Захід, і Америка, і Європа, Австро-Угорська й Російська імперія, а також війна і мир, свобода й неволя, віра й атеїзм.

До слова, це вже не перший переклад авторки з німецької на українську, де мова йде про єврейські родини, які в різний час проживали на території Галичини.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua