Онлайн TV FM радіо FM пауза

Під завалами в Туреччині досі знаходять живих людей, але надії дедалі менше. Відео

Новини

Рятувальники в Туреччині та Сирії працюють удень і вночі, бо шанси знайти людей живими зменшуються щомиті. У неділю в місті Кахраманмараш пошукова група із Сальвадору витягла живими жінку та дитину. Вони пробули під завалами майже тиждень.

В обох країнах разом кількість загиблих уже більша ніж 33 тисячі. І вона зростатиме, бо тисячі людей, як і раніше, нічого не знають про долю своїх родичів.

У турецькому місті Ельбістан руйнування приголомшливі. Поки екскаватори розгрібають уламки, які раніше були будинками, люди в повному розпачі. Багато хто втратив бізнес, роботу, житло та все майно.

Люди живуть у тимчасових притулках. Президент обіцяє всіх розселити. Але поки що головне — розібрати завали.

Утім, багато рятувальних операцій уже призупинили, бо, як уважають, провести тиждень під завалами й вижити неможливо. Багатьох, хто досі чекає біля уламків, такі новини дуже засмутили.

Це найбільш смертоносний землетрус у Туреччині з 1939 року. Лихо також посіло шосте місце серед найбільш смертоносних у світі в цьому столітті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua