Онлайн TV FM радіо FM пауза

Перший добровольчий хірургічний шпиталь уклав меморандум про співпрацю з громадською організацією «Дружина воїна». Відео

Новини

Відтепер, пережити розлуку з рідною людиною буде легше завдяки щотижневим зустрічам, які відбуватимуться у поліклінічному відділенні першого добровольчого хірургічного шпиталю.

Відтак, ця завдяки цій співпраці «Дружина воїна» матиме змогу проводити зустрічі з психологом у приміщенні першого добровольчого шпиталю – у середмісті Івано-Франківська. Окрім того, з людьми працюватимуть психотерапевти цього медзакладу. Фахівчиня Анна Галущак каже, родини військовослужбовців – це особлива категорія людей, які часто забувають подбати про себе. Однак саме вони постійно перебувають у стані стресу та напруги.

Голова громадської організації “Дружина воїна” Тетяна Фреїшин на власному досвіді знає як важливо відчувати підтримку інших, коли чекаєш коханого з фронту. Розповідає, у 2014, коли чоловік став на захист нашої держави вона й сама не знала як діяти та навіть спілкуватись зі своїм героєм. Та нині, хоч і ситуація в країні ще складніше, одна Тетяна розуміє, де брати ресурс та залишатись опорою для чоловіка.

Відтак, для родин військових будуть проводитись групові терапевтичні зустрічі, а також тренінги. Крім того, передбачена арт-терапія або перегляд кінострічок з подальшими обговореннями. Відвідувати зустрічі можуть як місцеві, так і вимушено переміщені особи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua