Онлайн TV FM радіо FM пауза

Перевдягнулись у військових та вкрали 8 мільйонів гривень

Новини

На межі Івано-Франківської та Львівської області троє чоловіків у камуфляжній формі на недіючому блокпості пограбували водія. Двох з трьох зловмисників затримали.

Неподалік села Фрага, що на Рогатинщині біля блокпоста, який не працює троє невідомих зупинили автомобіль мешканця Калуського району. Вони попросили чоловіка вийти з автівки. Відтак, одягнули на нього кайданки, забрали гроші, які він мав при собі та втекли.

«Про подію до поліції повідомив 21-річний прикарпатець. Чоловік повідомив, що подія сталася в одному із сіл Івано-Франківського району. Невідомі зупинили автомобіль та забрали гроші, які належали 61-річному підприємцю»,- повідомив Андрій Яцків, начальник сектору комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

Осіб причетних до кримінального правопорушення поліціянти встановили за лічені години. Йдеться про чотирьох мешканців Прикарпаття.

«Слідством встановлено, що після вчинення злочину фігуранти спалили камуфляжний одяг, а автомобіль на якому пересувались втопили в Дністрі. Невдовзі правоохоронці встановили місце перебування двох фігурантів – 30-річного та 29-річного зловмисників»,- продовжив Андрій Яцків.

Зловмисникам загрожує до 13 років за ґратами. Поліція Прикарпаття встановлює місцеперебування ще двох причетних до злочину.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua