Онлайн TV FM радіо FM пауза

Пентагон теж заперечує заяву Путіна про відведення військ від кордонів України

Ані міністерство оборони США, ані керівництво НАТО досі не підтверджують дані про відвід російських військ від українських кордонів. Із такою ж заявою вже виступила й прикордонна служба України.

Прикордонники й надалі фіксують маневри російських військ і техніки поблизу українських кордонів. Жодна з цих організацій не помітила взагалі ніяких змін у дислокації російських сил.

Нагадаємо, вчора Володимир Путін на прес-конференції після переговорів із главою ОБСЄ Дідьє Буркгальтером запевняв, що Росія відвела свої війська від українського кордону у місця постійної дислокації, і що нині вони “навчаються на полігонах”.

Також він укотре наголосив, що Росія не причетна до кризової ситуації в Україні і сказав, що українська влада має негайно припинити військову операцію на Сході країни.

Крім того, президент РФ вважає, що потрібно відкласти запланований на 11 травня так званий “референдум”. За його словами, російська сторона просить терористів про відтермінування для “створення необхідних умов діалогу Москви та Києва”. Сепаратисти ж вирішили сьогодні порадитись – дослухатись до прохання Путіна, чи ні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua