Онлайн TV FM радіо FM пауза

Освіта, державні установи та комунальні підприємства Коломиї пішли на віддалену роботу. Відео

Новини

Освіта, державні установи та комунальні підприємства міста над Прутом пішли на віддалену роботу. Все через різкий стрибок захворюваності на коронавірус.

У деяких закладах цей показник складає від 60 до 80%. Тому таке рішення і було прийнято на засіданні спеціальної комісії.

Червона зона епідбезпеки приносить коломиянам чимало незручностей. Ми вже розповідали про те, що навчальні та дошкільні заклади наразі пішли на онлайн навчання. Однак з першого лютого, зазначив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, навчання у початковій школі мало б відновитися. Тай практично всі дитсадки, за винятком двох, мали б відновити звичний ритм роботи. Старша школа може повернутися до звичного навчання після 7 лютого і відповідного рішення комісії. Також багато державних та комунальних установ міста над Прутом також перейшли на дистанційне обслуговування клієнтів.

А от підприємства харчування, спортзали, кінотеатри поки не закривають. Та вони можуть працювати за умови, що увесь персонал 100% вакцинований двома дозами, а відвідувачі мають відповідні сертифікати про отримання вакцини. Тому ажіотажу наразі в місті та районі не спостерігається.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua