Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Опозиційний блок” хоче повернути українцям важливі соціальні гарантії

За ініціативи Політичної партії “Опозиційний Блок” було внесено законодавчий пакет, який поверне важливі соціальні гарантії для українців.

Пакет законів про захист і підтримку українських сімей включає п‘ять важливих компонентів по захисту і зміцненню соціальних гарантій:

1. Замороження усіх підвищень тарифів на комунальні послуги і створення програми по сприянню виділення допомоги сім’ям, які потребують дотацій на оплату комунальних послуг в період економічної кризи.

2. Замороження цін на соціально-значущі продукти харчування (прив’язка підвищення мінімальної зарплати до зростаючих цін)

3. Повернення до колишнього рівня державної допомоги при народженні дитини. Адже скасування допомоги для матерів по догляду за дитиною і зменшення державної допомоги при народженні дитини призведе до погіршення демографічної ситуації та зростання соціальної напруженості в країні.

4. Забезпечення гарантії біженцям щодо своєчасного отримання реєстрації і забезпечення максимальної підтримки в отриманні житла, харчування і медичних послуг.

5. Збільшення мінімальної пенсії в два рази, нарахування пенсій тим громадянам, які постраждали від збільшення пенсійного віку у рамках попередньої пенсійної реформи.

Опозиційний політик Володимир Клюс прокоментував дану новину:«Наша мета полягає в захисті сімей, в наданні їм необхідної підтримки. Вони повинні з гідністю пройти цей період суворих випробувань і економічної кризи, в якій опинилась країна.Щодня провальна економічна політика створює великі труднощі для українських сімей. Багато хто не може дозволити собі придбати навіть продукти і товари першої необхідності.

У цей складний час, українські сім’ї потребують захисту. Яквійськового, так і економічного та соціального.

Бо що ми маємо на сьогоднішній день? Відняли соціальні гарантії, які є фундаментом соціального захисту сімей і дозволяє їм вижити. Пенсії – заморожені. За оцінками експертів, інфляція досягне майже 20% до кінця 2014 року. Гривня знецінилася майже вдвічі.

Законодавчий пакет, який внесений за ініціативи «Опозиційного блоку» поверне необхідні соціальні посібники сім’ям, які страждають найбільше».

Політик зауважив, що уполітичної сили є план відновлення економки і захисту людей.

«Реалізація нашого плану дозволить зупинити війну, відновити економіку, зберегти робочі місця і не допустити колапсу країни»– підсумував Клюс.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua