Онлайн TV FM радіо FM пауза

Оперативники затримали торгівців наркотиками – родича засудженого ґвалтівника

Новини

Оперативники підрозділу боротьби з наркозлочинністю ліквідували угруповання торгівців кокаїном. Організатором злочинної мережі виявився найближчий родич засудженого ґвалтівника Ш.

«У 2011 році в Маріуполі разом з колегами затримали педофіла Ш. Тоді його судили за 5 статтями Кримінального кодексу, серед яких – сутенерство та насильство над дітьми, створення та утримання місця розпусти, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність та розповсюдження порнографії. Завдяки відомому закону він замість 10 років відсидів 5 та щасливий вийшов на волю»,- пише на своїй сторінці Facebook Андрій Нєбитов, заступник Голови НПУ – начальник кримінальної поліції у Національна поліція України.

Андрій Нєбитов вказав, що сподівався більше ніколи в житті не почути про нього. Але через 13 років, вже проходячи службу у Києві, йому довелось перетнутися з його нащадком.

Оперативники підрозділу боротьби з наркозлочинністю затримали торгівців кокаїном. Ділки збували наркотики оптовим клієнтам, а ті – розповсюджували «товар» по всій Україні. Зловмисники заарештовані, їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Організатором злочинної мережі виявився найближчий родич засудженого ґвалтівника Ш. На додачу до криміналу, після переїзду з Маріуполя до столиці він, як і його попередник, відзначився девіантною поведінкою. Київські зооактивісти звинувачували його у знущанні над тваринами.

«Маю надію, що на цьому злочинна династія родини Ш. закінчиться. А якщо ні – то кримінальна поліція, попри відстань та роки, підтягне зловмисника багром правосуддя до берега законності»,- стверджує начальник кримінальної поліції.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua