Онлайн TV FM радіо FM пауза

Оновлений Центр обслуговування побутових споживачів газу відкрили в м. Калуш

Новини

У Калуші 25 червня відкрили оновлений, сучасний Центр обслуговування клієнтів Івано-Франківськоїфілії «Газмережі». Тут обслуговуватимуть понад 42 тисячі споживачів. Консультації надаватимуть 8 фахівців.

Про це повідомляє Калуська міська рада.

Головна мета Центру обслуговування – спростити зв’язок між газовою компанією та споживачами, стати ближчими до них. Сьогодні кожен з нас на своєму місці повинен працювати на перемогу. І не просто виконувати свою роботу на 100%, а робити все можливе, щоб споживачі, задля яких ми працюємо, відчували турботу», – зазначив директор філії Іван Шкіндюк.

Секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук акцентував увагу на зручності розташування оновленої установи – в центрі міста, на пр. Лесі Українки. А також подякував керівництву та представникам Івано-Франківськоїфілії «Газмережі» за піклування про споживачів.

Освятив приміщення декан Калуський,
настоятель Греко-Католицької церкви Святих Кирила і Методія отець Степан Скібіцький.

«Тут надаватимуть повний спектр послуги починаючи від звірки особового рахунку, надання інформації про обсяги спожитого газу, оформлення подання показників онлайн – до питань газофікації житлового будинку, реконструкції або встановлення локального опалення в квартирах», – повідомила керівниця Центру Оксана Жовнірович.

Працюватиме Центр обслуговування побутових споживачів газу з понеділка по п’ятницю, починаючи з 8:00 до 17:00, без перерви, за адресою: проспект Лесі Українки, 74. Попереднього запису на прийом здійснювати не потрібно.

Фото: Калуська міська рада

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua