Онлайн TV FM радіо FM пауза

Нацвідбір на Євробачення-2024: назвали головних ведучих

Новини

«Євробачення-2024» цього року відбуватиметься у Мальме (Швеція). Півфінали пройдуть 7 та 9 травня, фінал — 11 травня. Це буде сьомий раз, коли Швеція приймає конкурс. Артисти із 37 різних країн будуть представляти свій талант на сцені Євробачення. В Україні цьогорічний відбір на Євробачення включатиме 11 учасників, про це детальніше пише РАІ.

У фіналі Нацвідбору 3 лютого 2024 року разом на головній сцені працюватиме трійка ведучих:

Юлія Саніна

Юлія Саніна – українська співачка, фронтвумен гурту “The Hardkiss”. Завдяки дивовижному вокалу та харизмі вона стала відомою постаттю на українській сцені.

Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко – відомий український телеведучий та радіоведучий, який отримав визнання за свою участь у телепроектах та подіях. Його енергія та професійність зробили його важливим героєм медіа-середовища.

Василь Байдак

Василь Байдак – український стендап-комік і волонтер. Відзначається своїми виступами у жанрі комедії спостереження, під час яких він часто наголошує на гострому сприйнятті реальності. Він вперше буде ведучим на телебаченні на Нацвідборі.

Вести бекстейдж та передшоу Нацвідбору буде ведуча Анна Тульєва.

Враховуючи їхні професійні досягнення, таланти, досвід та внески в українську музичну культуру то вони можуть створити динамічний та високоякісний Національний відбір для Євробачення-2024.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua