Онлайн TV FM радіо FM пауза

Хто вони – фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2024 у Швеції

Новини

Цьогорічний відбір на Євробачення включатиме 11 учасників. Серед них як досвідчені артисти, так і нові імена, які тільки починають свій шлях у музиці. Кожен із них має шанс представити Україну на міжнародному рівні та підкорити серця глядачів Європи.

РАІ підготувало підбірку усіх претендентів на участь у Нацвідборі до Євробачення 2024, де кожен зможе обрати для себе фаворита.

YAKTAK – “Lalala”

YAKTAK – відомий своїми мелодійними піснями та позитивним настроєм. Пісня має потенціал стати хітом серед любителів сучасної поп-музики.

INGRET – “Keeper”

INGRET – це молода українська співачка, яка відома своїм потужним голосом і емоційними виступами. Трек про силу жінок і їхню здатність долати будь-які перешкоди.

NAZVA — «Slavic English»

NAZVA — український музичний гурт, створений у Львові 2019 року. Пісня “Slavic English” стала популярним мемом в Україні та за її межами. Вона була використана в багатьох соціальних медіа постах і відео.

ANKA — «Палала»

ANKA – це молода українська співачка, яка відома своїм потужним голосом і яскравим сценічним образом. ЇЇ запальний трек про кохання і пристрасть.

Drevo — «Endless chain»

Drevo – це український гурт, який відомий своїми мелодійними піснями та атмосферними виступами. Композиція про незламний дух і силу волі українців.

alyona alyona & Jerry Heil — «Teresa & Maria»

alyona alyona та Jerry Heil – це дві популярні українські виконавиці, які відомі своїми потужними вокальними даними та харизматичним виконанням. “Teresa & Maria” трек про любов і силу жінок.

MÉLOVIN — «DREAMER»

MÉLOVIN – це український виконавець, який відомий своїми оригінальними піснями. Його пісня про мрії та бажання.

SKYLERR — «Time is running out»

SKYLERR – відома своїми енергійними виступами та драйвовими піснями. Її трек про важливість часу і про те, як його не можна витрачати даремно.

Ziferblat — «Place I Call Home

Ziferblat –  український музичний гурт, що складається з 3 учасників: Даніїла Лещинського, Валентина Лещинського, Федора Ходакова. Їхній ліричний трек про кохання і домівку.

YAGODY — «Tsunamia»

YAGODY – це український гурт, який відомий своїми енергійними виступами. Ця пісня – це запальний трек про любов і пристрасть.

NAHABA — «GLASSS»

NAHABA – один із найцікавіших молодих українських гуртів. Вони мають унікальний стиль і яскравий образ. Їхній трек про історію кохання, яке було розбите війною.

У цілому, Євробачення-2024 має стати важливим культурним заходом, який допоможе Україні показати себе світові.

У Дії запустили опитування щодо вибору членів журі Нацвідбору на Євробачення-2024. У кілька кліків кожен українець можете вибрати, хто разом з глядачами оцінюватиме виступи фіналістів Нацвідбору на головний пісенний конкурс. Долучитися до опитування можна з 15 до 22 січня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua