Онлайн TV FM радіо FM пауза

Обікрали підприємство на 55 тис. грн: поліцейські затримали злодіїв

Новини

Фігуранти проникли на територію підприємства і заволоділи майном на 55 тисяч гривень. Поліцейські затримали зловмисників. Слідчі оголосили їм про підозри.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

До поліцейських Коломийського РВП звернувся чоловік, який повідомив, що невідомі особи проникли на територію його підприємства та вчинили крадіжку майна.

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області та слідчо-оперативна група негайно виїхали на місце події. Поліцейські встановили, що зловмисники за попередньої змови проникли на територію підприємства та поцупили електропроводку, мідну обмотку, зварювальних кабелів, акумуляторні батареї тощо. Загальна вартість викрадено приблизно 55 тисяч гривень.

Невдовзі поліцейські з’ясували, що до крадіжки причетні 50-річний, 38-річний 28-річний та 20-річний мешканці с. с. П’ядики, що на Коломийщині. Фігуранти раніше судимі за майнові злочини.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів, поліцейські зупинили в П’ядиках автомобіль «ВАЗ 2108», яким пересувались зловмисники. В транспортному засобі поліцейські виявили та вилучили викрадене майно.

Чотирьох фігурантів правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченим ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Суд невдовзі обере підозрюваним запобіжний захід.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua