Онлайн TV FM радіо FM пауза

Об’єднані для перемоги: як працюють волонтери в тилу. Відео

Новини

Вони з перших днів об’єдналися, щоб допомагати нашим воїнам. Громадська організація «Єврокарпатська ініціатива» разом з іншими небайдужими людьми щодня, зранку до вечора, сортують та розподіляють гуманітарну допомогу.

Одяг, продукти, ліки та навіть амуніція – все це завдяки небайдужим та волонтерам, отримують з перших днів наші військові. А ще ті, хто постраждав від рук російського загарбника.

Сотні коробок, які треба пересортувати та поскладати у пакунки, що відправлятимуться на передову . Керівниця волонтерського центу  ГО «Єврокарпатська ініціатива» Наталія Олексюк каже, що окрім гумдопомоги з-за кордону, активні й мешканці громади.

Транспорт на потреби  українців, розповідає  волонтер Роман Новицький, передала Німеччина Польщі, а далі він потрапив в Україну.

Депутат Івано-Франківської обласної ради, Назарій Іванів каже, загалом від початку війни завдяки спільним зусиллям було відправлено вже понад 30 автомобілів на передову, а ще  додає, що зупинятись не збираються, допомагатимуть допоки не настане наша Перемога.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua