Онлайн TV FM радіо FM пауза

НСЗУ провела моніторинг роботи медичних закладів на Прикарпатті. Відео

Новини

На Прикарпатті голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак розповіла про результати проведення у регіоні моніторингу роботи закладів охорони здоров’я за Програмою медичних гарантій, а також наголосила про важливості дотримання надавачами послуг умов договору з НСЗУ.

Забезпечити якісну медичну допомогу. Національна служба здоров’я України провела моніторинг роботи медичних закладів на Прикарпатті.  Голова НСЗУ Наталія Гусак розповідає, контроль якості відбувається за двома видами – автоматичний, який здійснюється постійно і передбачає дистанційний аналіз, та фактичний – це візити до медзакладів.

До планового моніторингу у першому півріччі 2024 року потрапили три медзаклади Івано-Франківської області. 

Автоматичний моніторинг виявив низький рівень проведення тромболітичної терапії при лікуванні інсультів у Центральній районній лікарні Калуської міської ради. У першому кварталі 2024 року до закладу потрапили 227 пацієнтів з інсультом, проте тромбологічні препарати застосовували лише у 8 випадках.

За словами Наталії Гусак, моніторинги НСЗУ дозволяють захистити право пацієнтів на безоплатне лікування, гарантоване державою відповідно до Програми медичних гарантій.

Головне зображення: https://media.slovoidilo.ua/media/publications/11/106618/106618-1_large.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua