Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Університеті Короля Данила відкривають набір на нову спеціальність “Психологія”. Відео

Новини компаній

Нову та актуальну сьогодні освіту, пропонують абітурієнтам в Університеті Короля Данила. Відтепер тут можна здобути освіту за спеціальністю 053 Психологія – освітній ступінь «Бакалавр». Навчатимуть студентів, констатує перший проректор УКД Михайло Косьмій, лише висококваліфіковані фахівці. І що не менш важливо – це будуть й психологи-практики.

Ця спеціальність, каже кандидат психологічних наук та менеджер спеціальності “Психологія” УКД Олег Запухляк, є актуальною уже останні декілька років. Втім чималу роль в цьому відіграє й повномасштабна війна.

Крім того, університет підписав меморандум про співпрацю з Громадсько організацією «Асоціація практикуючих психологів Івано-Франківської області».

Навчальна програма цієї спеціальності будується у контексті практичної психології. В цьому й допомагатиме Асоціація практичних психологів.

Набір абітурієнтів на цей фах стартує вже літом. Відповідно подавати документи на нову спеціальність в УКД, абітурієнти можуть під час цьогорічної вступної кампанії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua