Онлайн TV FM радіо FM пауза

Українська топ-модель, жителька Івано-Франківська, Марися Томашевська стала обличчям відомого французького косметичного бренду

Українська топ-модель, жителька Івано-Франківська, Марися Томашевська стала обличчям відомого французького косметичного бренду – органічної косметики Frederic M.

Даний бренд став одним із основних партнерів міжнародного проекту у столиці «Mercedes-Benz Kyiv fashion days», що проходив в НСК «Олімпійський», де саме і познайомився з Марисю директор косметичного бренду Michael Leclerc та запросив її до співпраці. Світлина, яка була обрана у якості реклами косметичної марки Frederic M зроблена влітку спільно із Голлівудським фотографом з Парижу Camilo Him.

«Майкл Леклерк досить розсудлива і приємна ділова людина. Дуже вдячна за запрошення мене у якості обличчя бренду органічної косметики Frederic M. Мені імпонує не лише сама косметика, але й керівництво компанії, тому що ми зійшлися у поглядах. Ми обговорили деякі сумісні цікаві благодійні проекти, які сприятимуть розвиткові не лише краси, але й української молоді», — заявила Марися Томашевська.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua