Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Галицькій міській раді відбулось громадське слухання щодо будівництва багатоквартирного будинку. Відео

Новини компаній

У Галицькій міській раді відбулось громадське слухання з приводу внесення змін до генерального плану міста суміщеного з детальним планом території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Ярослава Осмомисла. 

Маючи успішний досвід у своїй справі, створити даний об’єкт, каже керівник будівельної компанії «Княжий Галич» Дмитро Горчак, вирішили ще два роки тому. Від так на громадському слуханні найперше вислухали детальний звіт архітектора будівельного проєкту.

Депутатка Галицької міської ради Наталія Філімон-Шевчук виступила проти надання громадою дозволу на зведення цього будинку.

Оспорили звернення депутатки й присутні тут галичани. Даному будівництву, кажуть тільки раді. Адже місто потребує інфраструктурних оновлень та робочих місць.

У підсумку, присутні на громадському слухані жителі Галича, проголосували за будівництво представленого їм проєкту. Наступним кроком компанії «Княжий Галич» – є погодження цього будівельного проєкту у Франківській містобудівній раді.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua