Онлайн TV FM радіо FM пауза

Socium Developer – девелопер, який обʼєднує людей. Відео

Новини компаній

Об`єднання заради розвитку. Будівельна компанія Socium Developer провела інформаційний форум, метою якого було розширити співпрацю та партнерство між ключовими професіями, які сприяють розвитку інфаструктури міста. До того ж аби створювати ці комфортні та якісні умови для жителів, необхідно розуміти та враховувати їх потреби, зазначає директор з економіки та розвитку компанії, Олег Доскач:

“Суть конкуренції – це кооперація. Якщо ми будемо кооперуватися, то думаю, ми вийдемо на ті стандарти для клієнта, які дадуть можливість не просто купувати метри, а купувати життєвий простір.”

Ціль дуже проста – це клієнт, який завтра прийде чи до Socium Developer, чи до “Благо”, чи до “Ярковиці” чи до інших забудівників і отримає стандартизований продукт високої якості з розумінням того, що в нього не буде завтра щось текти чи падати. Ми хочемо жити в комфортних умовах і розуміти, за що ми платимо ті гроші.”

Проте для будівництва якісних комплексів необхідно не лише комунікувати з клієнтами, а й повинна бути здорова конкуренція між будівельними компаніями, переконаний представник асоціації з фахівців нерухомості, Нестор Слюсаренко.

“Пропозиція породжує попит і так само конкуренція породжує якість і чим більше будівельних компаній стає, тим більше в людей є вибору. І коли зараз покупець вибирає житло, він не буде дивитися один будинок, а може подивитися 10 ЖК і вибере найкращий. Тому на першому місці зараз стоїть ціна, а також якість. Зараз змінилася концепція “метра квадратного”. Зараз люди хочуть сучасного комфортного житла. Тому добре, що є така компанія як Socium Developer, які пропонують житло, що відповідає теперішнім вимогам часу.”

Також необхідно постійно аналізувати ситуацію в місті та районах, зазначає доктор технічних наук, Микола Габрель.

“Житлова політика має узгоджуватися з просторовою політикою міста, з розвитком міста, з особливостями складеної просторової ситуації. Отакі просторові аспекти.”

Також, наголосив, що важливо проводити системні дослідження, адже, якщо виникає необхідність оновити документи, це значно спрощує ситуацію.

“Я не говорю, що лише в Івано-Франківську, а взагалі не ведуться ніякі дослідження по містах. Системих досліджень тих процесів та змін, які відбуваються в містах. Якщо ми говоримо про світовий досвід, то там безперервно йде моніторинг тих процесів і коли постає питання оновити документи, то фахівці мають можливість опертися на якісь напрацювання на якийсь аналіз. У нас це проблема.”

Представники будівельної компанії, кажуть, що лише об’єднавшись можна створити місто, яке буде забезпечувати високий рівень комфорту для мешканців.

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Івасюка, 84 телефон: 067-000-02-15 www.socium.if.ua

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua