Онлайн TV FM радіо FM пауза

Жіночі джинсові шорти – стильний одяг на кожен день

Реклама

Тренди та мода постійно змінюються, але єдине залишається незмінним – використання джинсової тканини для виробництва тих чи інших видів одягу. Так званий денім є відмінним варіантом для створення всього, що надалі забезпечуватиме оригінальний стиль та зручність. Багато брендів у будь-якому випадку мають кілька колекцій одягу із джинсової тканини.

У літній період жінки можуть вибрати оригінальні джинсові шорти, які відрізняються легкістю, простотою і практичністю. З образом не складно помилитися, адже такий одяг вважається універсальним. Вибрати та придбати шорти жіночі джинсові найзручніше в інтернет-магазині INTERTOP, де є пропозиції від таких брендів як Pope Ralph Lauren, Twinset. Консультанти нададуть рекомендації щодо покупки та дадуть відповіді на всі питання.

Різновиди шортів

Незалежно від варіанта виконання джинсові шорти у літній час є відмінним доповненням для гардеробу. Дизайнери та виробники пропонують на вибір такі види:

  1. Класика. Додатково є невеликий пояс чи резинка. Довжина шортів на дві долоні вище коліна;
  2. Висока талія. Відмінне рішення для високих і струнких дівчат, у яких ноги виглядатимуть ще стрункішими. Через універсальність підійдуть також дівчатам низького зросту;
  3. Бермуди. Допомагають приховати недоліки та наголосити на перевагах. Довжина трохи вище колін, можуть доповнюватись кишенями або бути без них;
  4. Бриджі. Шорти нижче за коліна, добре облягають силует. Необхідно з особливою обережністю вибирати, адже вони візуально поділяють ноги на дві частини;
  5. Бойфренди. Брутальні і трохи мішкуваті моделі, відмінно виглядають на маленьких і тендітних дівчатках, чимось схожі на чоловічі моделі.

Найчастіше джинсові шорти однотонні без будь-яких доповнень, але деякі дизайнери доповнюють їх лямками, потертостями, накладними кишенями та іншими елементами. Також є принти, вишивки, блискітки, заклепки та мережива.

Правила вибору шортів

Власниці струнких ніг можуть одягати міні-шорти, які до того ж не сковуватимуть руху та створять свободу дій. За наявності вузьких стегон потрібно наголошувати на талії, відповідно шорти повинні бути вільного крою та високої посадки. Широкий пояс у цьому випадку стане ідеальним доповненням.

Повні стегна потрібно постаратися приховати, тому шорти мають бути вільного крою та з високою посадкою. За наявності зайвого живота у шорт має бути широка кокетка. Не дуже стрункі ноги можна приховати шортами, які будуть трохи вище за коліна і з доповненням у вигляді вертикальної смужки. Також шорти не повинні мати кишень та доповнюватися принтом.

Де придбати жіночі джинсові шорти?

У магазині INTERTOP завжди є величезна кількість варіантів на будь-який смак та вимоги. Багата відтінкова палітра дозволить придбати такі шорти, які стануть відмінним доповненням на кожен день або під особливі випадки. Таблиця розмірів спростить підбір, ґрунтуючись на своїх габаритах. Заздалегідь треба зняти мірки та зіставити їх із таблицею. Додаткову інформацію можна уточнити у консультантів магазину, ставлячи запитання. Діє доставка по всій Україні та послуги самовивозу.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua