Онлайн TV FM радіо FM пауза

Срібні каблучки – благородні прикраси з благородного металу

Реклама

У цього дорогоцінного металу є кілька переваг. По-перше, його нейтральний тон робить його сумісним з більшістю типів каменів. Тому його часто поєднують із сліпучим діамантом або дорогоцінним камінням яскравого кольору (сапфіром чи смарагдом). По-друге, цей метал дуже слухняний і з нього можна створювати прикраси на всі смаки. І нарешті, ціна питання. Срібло – це демократичний за ціною метал.

Тому не дивно, що срібні каблучки дуже популярні як серед жінок так і серед чоловіків. Правда жіночі серії набагато різноманітніші. Продавці консультанти УкрЗолото радять оцінити моделі за допомогою фото і впевнені, кількість запропонованих варіацій вас здивує. Причому майстри ювеліри не обмежують себе ні в дизайнах, ні у формах ні у декорах. І такий асортимент дозволяє підібрати срібну каблучку на свій смак і в рамках визначеного бюджету, що теж важливо.

У срібла є багато переваг

Срібло є дуже престижним благородним матеріалом і дуже популярним серед ювелірів для виготовлення каблучок і не тільки. Це метал надзвичайного благородного кольору, який викликає асоціації з аристократичністю та елегантністю. Це також надзвичайно стійкий до подряпин і ударів матеріал, здатний зберігати свій блиск протягом багатьох років за умови регулярного догляду.

Срібні каблучки виготовляються ювелірами, які володіють як традиційними технологіями ювелірної справи так і ноу-хау, що дозволяє їм оригінально використати цей метал під час виготовлення каблучки. Так покупцям стають доступні більш яскраві срібні каблучки, з додатковим блиском та навіть своєрідним дзеркальним ефектом або, навпаки, срібні з більш матовим виглядом.

Срібло не є алергенним металом, що є важливою характеристикою, що дозволяє пропонувати срібну каблучку людині, схильній до алергії.

Срібну каблучку вибирають відповідно до її естетичного вигляду, та смакових уподобань майбутнього власника. Комусь до смаку ніжні елегантні моделі, хтось обирає масивні майже брутальні рішення. Срібло тим і чудове, що шикарно виглядає у будь-яких стилістичних варіаціях.

Срібло – це благородний метал, який теж видобувають так само, як і золото. Тому це дорогий матеріал і позиціонується як дорогоцінний. Але при цьому вироби з нього відрізняються більш демократичною вартістю. І це теж додає каблучкам зі срібла популярності. Але ціна також залежить від:

  • бренду;
  • складності виконання;
  • матеріалів які використані;
  • декору;
  • ваги.

Продавці консультанти UkrZoloto радять придбати каблучку зі срібла для власного ювелірного арсеналу. Ну і безперечно це безпрограшне придбання якщо ви в пошуках коштовності на презент. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua