Онлайн TV FM радіо FM пауза

Смартфони Apple iPhone – бездоганна якість та оригінальний стиль

Реклама

Одними з найкращих смартфонів прийнято вважати пристрої iPhone, які виготовляє компанія Apple. Вони є символом статусу, надійності та практичності, виконують величезну кількість завдань та цілей. У кожному новому поколінні можна помітити унікальні інновації, оригінальні технічні рішення і в цілому новинки.

У телефонів фірмовий дизайн та виконання. Екран безрамковий і трохи гнутий, а на задній частині завжди є особливість стилю – фірмовий логотип компанії. Корпус доповнюється склом Ceramic Shield, що дозволить виключити механічні пошкодження та загалом є гарантом захисту. Вибираючи айфон в києві необхідно звернути увагу на серії та моделі, їх технічні характеристики та параметри. Ергономіка кожного пристрою ідеальна, він добре лежить у руці.

Серії телефонів

На даний момент ринок наповнений як новими, так і відносно старими моделями:

1. iPhone 13. Швидше на 50%, якщо порівнювати з попереднім поколінням. Є версія mini з діагоналлю 5,4 дюйми;

2. iPhone 14. Встановлено покращену оптику для зйомки в нічний час, а також є автоматичний фокус при зйомці селфі. Чіпсет доповнюється графічним процесором. На вибір є версії Plus, Pro та Pro Max;

3. iPhone 15. Базова модель з продуктивним процесором та основною камерою на 48 Мп. Місткість батареї 3877 мАг, а також використовується новий стандарт USB-C. Також є версія Plus з розміром екрану 6,7 дюймів, Pro та Pro Max, де покращений процесор та збільшений обсяг оперативної пам’яті до 8 Гб. Внутрішня пам’ять покращеної версії від 256 Гб до 1 Тб.

Після виходу нової моделі попередні телефони не виходять із виробництва, а продовжують продаватися для задоволення потреб користувачів.

Дисплей

На даний момент виробник пропонує два варіанти виконання екрану:

1. Liquid Retina HD. Комбінація базового екрану та рідкокристалічної технології, яка успішно застосовувалася в моніторах для ПК;

2. Super Retina XDR. Відмінне рішення у вигляді аналога для OLED-технології. Баланс білого ідеальний, а чорний колір настільки глибокий і чистий, що виключені будь-які шуми та інші недоліки.

Останні моделі виготовляються з урахуванням показників енергоефективності. Тому діапазон частоти динамічний та змінюється в залежності від обставин. Зазвичай користувачеві досить 60 Гц, для ігор частота піднімається до 120 Гц. Інколи частота падає до 1 Гц у режимі простою.

Ще одна особливість – функція Always on Display. Телефон перебуває в режимі енергозбереження, на екрані відображається дата, час і рівень заряду. Діагональ екранів у телефонах iPhone 6,1 або 6,7 дюймів. Режим Night Mode автоматично регулюватиме теплоту відтінків.

Комунікації та зв’язок

На вибір є телефон із одним слотом для SIM-карти або двома. Останнім часом випускаються моделі, де є доступ до підключення eSim. Це дуже зручно, адже фізично буде лише один слот для картки. Підтримується три типи мобільного зв’язку:

  • 3G;
  • 4G;
  • 5G.

Серед додаткових особливостей слід виділити бездротовий стандарт Bluetooth, Wi-Fi, GPS, Galileo та NFC для проведення безконтактних платежів. Незалежно від базової чи флагманської моделі, набір комунікацій буде незмінним.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua