Онлайн TV FM радіо FM пауза

Секрети вибору корейських масок для обличчя

Реклама

Світ корейської косметики настільки різноманітний, що іноді вибір якісного та ефективного продукту може викликати труднощі. Від класичних кремових до інноваційних гідрогелевих варіантів – кожна маска має свої переваги та особливості. 

Підбираємо маску за типом шкіри 

Для того, щоб маска для обличчя корейська виконувала всі свої функції, важливо визначити тип та стан шкіри. Це допоможе “звузити коло” і зосередитися на косметиці, що відповідає вашим потребам: 

  • суха шкіра потребує інтенсивного зволоження, тому варто шукати засоби з гіалуроновою кислотою, керамідами, рослинними оліями та екстрактами; 
  • для жирного епідермісу підійдуть продукти з матувальним ефектом, які регулюють роботу сальних залоз та звужують пори, чудовим рішенням можуть стати маски-скраби, наприклад, з деревним вугіллям;
  • для чутливої шкіри варто обирати делікатний догляд без агресивних компонентів, відмінний варіант – маски з натуральними інгредієнтами, такими як центелла азійська. 

Окрім типу важливо звернути увагу на вік, колір обличчя, наявність пігментації та інших проблем: акне, розширених пор, зморшок. Знаючи про ці особливості, ви зможете швидко орієнтуватися в асортименті корейських масок та вибирати продукти, які підходять саме вам. 

Аналіз складу та текстури масок 

В інтернет-магазині Fabo представлений широкий вибір масок для обличчя від відомих південнокорейських брендів Erborian та Patchology. Виробники використовують унікальні інгредієнти та інноваційні формули, які заслуговують на вашу увагу.

Визначіть головні активні компоненти обраної маски. Наприклад, для глибокого зволоження потрібна висока концентрація гіалуронової кислоти, а для розгладження зморшків – пептидів. 

Важливо враховувати текстуру засобу. Для сухої шкіри підійдуть більш густі, поживні креми та есенції, тоді як для жирної – легкі та гелеві, які не будуть перенавантажувати епідерміс. 

Не бійтеся експериментувати та підбирати ідеальні варіанти, а чудовий спосіб зробити це – набори з декількох різних масок в асортименті Fabo. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua