Онлайн TV FM радіо FM пауза

Особливості конструкції двомісних наметів

Реклама

Черговий туристичний похід чи риболовля змушують створювати комфортні умови там, де цього складно досягти. Але люди пристосувалися до різних ситуацій і завжди можна купити двомісні намети на сайті alp.com.ua/ru/dvukhmestnye, де запропоновано велику кількість варіантів на вибір. З їх допомогою вдасться захиститися від дощу, вітру, сонця і навіть снігу, якщо вибрати відповідний варіант.

Саме двомісні намети вважаються найбільш комфортними, адже вони не займають багато місця у складеному та розкладеному вигляді, їх можна швидко зібрати та розкласти, а також вони недорогі. Насправді подібні туристичні аксесуари можуть вміщати понад дві особи, що робить їх затребуваними в багатьох ситуаціях.

Різновиди наметів

Залежно від призначення та функціоналу виділяють такі види наметів:

1. Кемпінгові. Досить високі намети, а загалом відрізняються комфортом. Конструкція передбачає кілька дуг для покращеної стійкості. Форма може бути у вигляді напівсфери або напівбочки. Деякі моделі можуть доповнюватися тамбуром, москітною сіткою та двома входами;

2. Туристичні. Створюють ідеальний захист від вологи та води, водонепроникність щонайменше 3000 мм, швидко встановлюються та витримують різні погодні умови;

3. Екстремальні. Найчастіше використовуються альпіністами, адже такі намети витримають тривале випадання снігу, штормовий вітер, а також добре пропускають повітря, щоб унеможливити утворення конденсату всередині.

Під різні умови є можливість вибрати різні види наметів, які також відрізнятимуться різною конструкцією та формою виконання.

Параметри вибору намету

Критерії підбору ідеального намету завжди будуть однаковими:

1. Форма. Півсфера або напівбочка на вибір, але також є і двосхилий. Перший варіант виконання компактний і зручний, другий – намети більш місткі, а двосхилі варіанти найдешевші, але не такі стійкі;

2. Вага та розмір. Якщо намет доведеться нести на плечах, тоді потрібно вибирати легкі моделі. Легкі, але водночас міцні намети дорогі;

3. Матеріали. Виробники використовують поліестер чи нейлон. Перший матеріал міцний і недорогий, а другий дорогий і легкий відрізняється також міцністю при однаковій товщині матеріалів.

Додатково можна виділити наявність гачків для кріплення ліхтарів, москітних вікон, дверей та багатьох інших елементів.

Де придбати двомісні намети?

Інтернет-магазин ALP стане саме тим місцем, де можна ознайомитися з різними варіантами виконання наметів, оцінити їх характеристики та зовнішній вигляд, користуючись фотографіями.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua