Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ноутбук Apple під ваші вимоги: MacBook Air чи Pro?

Реклама

Пошуки ідеального з усіх поглядів ноутбука – це завдання, що схоже на справжній квест. Покупці, зазвичай мислять однаково: як купити щось неймовірно потужне та продуктивне, але щоб вартість була незахмарною. На жаль, такого не буває. Хочете заощадити? Можна знайти величезну кількість ноутбуків за ціною від 9-10 тисяч гривень. При чому це буде техніка не найвідоміших брендів на кшталт Prestigio чи Chuwi. Потрібен потужний девайс? Тоді слід дивитися на продукцію відомих брендів, котра за замовчуванням не може бути дешевою.

Вибираємо ноутбук правильно: macOS чи Windows

Проаналізувавши величезну кількість пропозицій та відгуків про ноутбуки, ми врешті розуміємо, що в сегменті дешевих лептопів годі чекати якихось несподіванок. Справді потужні та функціональні ноутбуки випускає багато компаній, а їхня вартість стартує від 20-30 тисяч. Американська Apple пропонує ноутбуки власного виробництва – MacBook Air. Після переходу на процесори Apple M1/M2, Макбуки стали справжнім еталоном. Вони мають багато переваг перед своїми конкурентами, що працюють на базі Windows:

  1. macOS – власна операційна система, яка вже встановлена на пристрій та постійно оновлюється. Дуже зручна та інтуїтивно зрозуміла;
  2. Чипи M1/M2 є зразком потужності та розраховані на працю в режимі багатозадачності;
  3. Формфактор – MacBook належить до категорії легких та компактних ультрабуків, що є ідеальним вибором для людей активних та затятих любителів працювати будь-де та будь-коли;
  4. Ергономіка на першому місці – Макбук створено з турботою про покупця, тому працювати за ним дійсно приємно та комфортно;
  5. Автономність та енергоефективність – місткі батареї та заощадливі процесори є гарантією, що вам не доведеться кожні декілька годин шукати вільну розетку, аби зарядити ноут.

Зрозуміло, що ноутбуки на Windows також мають багато позитивних сторін. Але МакБуки лишаються взірцем для покупця: потужні, зручні, компактні, легкі, міцні та довго тримають заряд.

Макбук Цитрус

Вибираємо МакБук правильно: MacBook Air чи Pro

Apple випускає дві серії ноутбуків – MacBook Air та MacBook Pro.

Переваги MacBook Air:

  • Портативність – MacBook Air є легшим і тоншим, він призначений для тих, хто цінує портативність.
  • Батарея. Зазвичай має довший час автономної роботи на одному заряді батареї.
  • Ціна. Дешевший у порівнянні з MacBook Pro.
  • Потужність. Призначений для стандартних щоденних завдань: перегляд вебсайтів, робота з офісними документами, а не для важких завдань, пов’язаних з графікою або великими об’ємами даних.

Цей ноутбук Apple є файним варіантом для студента, повсякденних завдань, домашнього застосування. Він доволі потужний і здатен впоратися з різноманітними програмами, що вимагають багато ресурсів.

Переваги MacBook Pro:

1. Продуктивність – MacBook Pro зазвичай має більш потужні процесори і графічні карти, що робить його кращим вибором для ресурсозатратних завдань.

2. Retina-екран високої роздільної здатності, які забезпечують напрочуд високу якість зображення. Також їхня діагональ сягає 15-16 дюймів, що робить їх повнорозмірними ноутбуками

3. Додаткові порти – більше роз’ємів, включаючи порти Thunderbolt, які можуть бути корисні для зовнішніх пристроїв.

4. Можливість динамічного розширення оперативної пам’яті – спільна ОЗП CPU та GPU у топових моделях сягає 96 Гб, що робить Макбук Про одним з найпотужніших ноутбуків у світі.

Отже, висновок наступний. Професіонали обирають MacBook Pro. Якщо ж шукаєте пристрій під будь-які завдання, MacBook Air також влаштує покупця на 100 відсотків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua