Онлайн TV FM радіо FM пауза

Каблучки від Pandora – унікальний образ із незвичайною тематикою

Реклама

Всім відомий виробник ювелірних виробів Pandora є чудовим інструментом для створення яскравого образу, коли одну з прикрас можна доопрацьовувати як завгодно. Йдеться в першу чергу про браслети, до складу яких завжди можна встановити різні камені і тим самим розбавити прикрасу або підготувати її під різні обставини. Намистини під них представлені у різних категоріях та колекціях.

Асортимент представлений великим набором прикрас та поряд із сережками, намистами, браслетами та іншими аксесуарами завжди можна знайти каблучки. Варіантів покупки достатньо, тому що є вироби як на кожен день, так і категорія урочистих прикрас. Перш ніж купити каблучку необхідно вивчити пропозиції та вибрати що-небудь в єдиній колекції. Каблучка, сережки та браслет на руку – відмінне гармонійне поєднання.

Матеріали виробництва прикрас

Спочатку виробник наголошує на винятковій якості, тому застосовуються довговічні та натуральні матеріали, здатні подарувати довгу радість від користування якісною річчю. Основним робочим матеріалом є срібло 925 проби. Його головна особливість у благородному блиску, доступній ціні та універсальності, дозволяючи комбінувати з іншими прикрасами різного типу.

Відтінки також створюються, але за допомогою застосування золота 14 карат. Золото може бути рожевим чи жовтим. Через довговічність такої комбінації прикраса створюватиме яскравий золотий блиск протягом тривалого періоду.

Непоганим рішенням буде використання емалі, що дозволить надати прикрасі різних відтінків. З іншого боку створюється ефект глянцю, тобто природний та насичений блиск. Іноді ювеліри використовують борозенки як елемент прикраси, створюючи додатково об’єм.

Різновиди каблучок

Виробник вдало розділив усі прикраси на колекції та кожна з них має свої унікальні особливості і характеристики. На даний момент асортимент пропозицій включає наступні категорії:

  1. Pandora ME. Найбільш прості та лаконічні категорії прикрас, що відмінно комбінуються з іншими категоріями. Використовувати комбінацію найзручніше за допомогою з’єднувача, придуманого спеціально для колекції ME. Надійне з’єднання кількох каблучок у результаті створює єдину композицію;
  2. Disney x Pandora. Казкова каблучка створена в колаборації з однойменною студією. Ювеліри постаралися перенести характер казкової принцеси у свої прикраси, і це вдалося завдяки зовнішньому виконанню;
  3. Pandora Signature. Кожна прикраса з цієї серії доповнюється підписом, що говорить про оригінальність, душу і працю дизайнерів у гармонії з ювелірами;
  4. Pandora Timeless. Оригінальні лінії доповнюються чіткими кристалами та іншими елементами декору. Лаконічний виріб може стати центральним елементом всього образу;
  5. Pandora Moments. Дизайнери та ювеліри постаралися показати через каблучки всю любов і романтику власної продукції. Майже у всіх каблучках з цієї колекції є такий елемент як серце. Іноді застосовується зірочка як символ унікальності;
  6. Marvel x Pandora. Відмінне поєднання світу коміксів із прикрасами. Ювелірам вдалося створити воістину чари для фанатів франшизи.

Залишається лише визначитися остаточно з колекцією та зробити вибір на користь оптимального варіанту.

Де придбати каблучки?

Інтернет-магазин e-pandora.ua запропонує великий набір ювелірних прикрас на вибір із розділенням на категорії. Оригінальність та якість кожного виробу підтверджується та гарантується. Не зайвим буде придбати органайзер для зберігання прикрас, а також вивчити правила догляду та чищення з часом. Діє доставка по Україні, а бажаючі можуть попросити консультації у менеджерів з огляду на свої запити та бюджет на купівлю.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua