Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ігрові мишки для кіберспорту

Реклама

Досягнення геймера залежать від цілої низки факторів. Це швидкість реакції, точність, здатність моментально реагувати на будь-які дії суперників, а також ефективна взаємодія з командою. Успіх та результати багато в чому визначає функціональність периферійних пристроїв. Якісні ігрові мишки в Україні можна придбати у спеціалізованому магазині, вибравши одну з найпопулярніших серій.

Razer Viper V2 Pro

Удосконалена технологія, створена на базі відомої Viper Ultimate. Серед її ключових особливостей:

  • вага знизилась на 20%;
  • роздільна здатність оптичного сенсора досягає 30К, що забезпечує точність кожної дії;
  • доступні персоналізовані налаштування, що дозволяє адаптувати модель відповідно до бажаного ігрового стилю.

Миша буде автоматично відкалібрована під поверхню, що використовується гравцем, а наявність вбудованої пам’яті дозволяє зберегти профіль користувача, у якому встановлені всі необхідні налаштування.

HATOR Stellar PRO

Бюджетна серія, яка оздоблена симетричним малюнком бджолиних сот. Це легка та зручна модель, вага якої становить 52 грами. Ідеально підходить для ігор, у яких на перший план виходить швидкість. Переваги маніпулятора:

  • перемикачі витримують до 80 млн кліків;
  • доступні бічні кнопки для зручного використання;
  • RGB-підсвічування ефектно доповнює лаконічний дизайн та відкриває доступ до цілої колекції барвистих ефектів.

Доступні два типи підключення. У бездротовому режимі миша витримає до 42 годин активної роботи. Забувши про своєчасне підзаряджання, легко підключити її до консолі або ПК через кабель USB, щоб продовжити гру.

Logitech G PRO X Superlight

Ця розробка відомого бренду затребувана представниками кіберспорту — і вона активно використовується на турнірах та у змаганнях. Базова концепція пройшла через низку удосконалень та доповнена такими технологіями:

  • Lightspeed — для стабільного та безперебійного бездротового з’єднання без затримок;
  • датчик Hero 25K — для максимальної точності кожної дії та моментальної реакції на легке натискання;
  • тефлонове покриття — забезпечить впевнений та плавний рух миші на будь-якій поверхні, навіть за відсутності спеціального килимка.

Важливий бонус, яким виробник порадував покупців, — розширений комплект постачання. У набір входить не тільки бездротова ігрова миша, але й приймач Lightspeed і подовжувач для нього. Підключити пристрій до ПК або консолі можна за допомогою відповідного кабелю. Щоб усунути небажане ковзання, передбачені накладки, а також серветки для їх очищення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua