Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як вибрати телескопічну палицю для самооборони

Реклама

Телескопічна палиця є зручним компактним інструментом, що має конкретне застосування для особистої безпеки та самозахисту в разі потреби. Вона має регульовану довжину і може бути складена для зручності переноски та зберігання. Вибрати надійний та якісний варіант можна тут: https://one-click.com.ua/uk/bezopasnost/sredstva-samooborony/teleskopicheskie-dubinki/. Інтернет-магазин Ванклік зібрав у своєму каталозі моделі відомих виробників, які можна придбати за хорошою ціною. Тут також представлені газові балончики, тактичні ручки, бейсбольні біти та інші засоби для захисту.

Що врахувати при виборі

Обираючи надійну телескопічну палицю, варто враховувати такі характеристики інструменту:

  • Матеріал. Важливо вибрати модель, виготовлену з міцних матеріалів, – алюмінію чи гартованого заліза. Для новачків підійде варіант із пластику з каучуком всередині або спеціальної гуми.
  • Довжина. Багато телескопічних палиць мають регульовану довжину. Найкраща та, яку можна легко і швидко адаптувати до різних ситуацій.
  • Замок. Необхідно, щоб  інструмент був оснащений надійним механізмом блокування. Це має значення для уникнення випадкового розкладання або складання в непотрібний момент.
  • Оснащення неслизькою ручкою для зручного використання.
  • Наявність чохла у комплекті, що дозволить правильно та обережно зберігати кийок.

Пам’ятайте, що використання холодної зброї (до якої відноситься також і телескопічна палиця) без спеціального дозволу карається згідно з Карним кодексом України. Це не стосується гумової палиці, яку може купити та застосувати для самозахисту кожен повнолітній громадянин нашої країни. 

Орієнтація в асортименті

Щоб вибрати телескопічну палицю для ефективної самооборони, слід ретельно вивчити доступні на ринку варіанти, врахувати свої потреби та вимоги. Оберіть ту модель, яка найкраще відповідає вашим очікуванням і забезпечить необхідний рівень захисту у можливих ситуаціях. Пам’ятайте, що зберігання і використання холодної зброї накладає на вас певну відповідальність. Будьте готові нести її, якщо обставини того потребуватимуть. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua