Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дрібна побутова техніка для кухні – зручність та повна автоматизація

depositphotos 100017244 stock photo kitchen appliances blender toaster coffee - Дрібна побутова техніка для кухні – зручність та повна автоматизація - rai.ua Реклама

Крім великої великої побутової техніки на кухні можна використовувати велику кількість інших інструментів і рішень для автоматизації деяких процесів. В основному це техніка для приготування напоїв, підготовки заготовок або створення необхідних інгредієнтів у тому чи іншому вигляді. Тепер не треба робити все вручну.

Серед основних постачальників такої техніки можна виділити Bosch, Gorenje, Delonghi, Tefal, Philips та багато інших брендів. Ознайомитись з обладнанням можна на сайті foxtrot.com.ua у відповідному розділі, де є підкатегорії та система фільтрів для відбору. На всю дрібну техніку для кухні надається офіційна гарантія.

Техніка для приготування напоїв

До цієї категорії входять такі види техніки:

  • кавоварки та кавомашини;
  • електричні чайники;
  • соковижималки;
  • фільтри для води;
  • кавомолки;
  • турки та багато іншого.

Вся продукція, що продається, має відповідні сертифікати і відповідність нормам харчової промисловості.

Електричні чайники

Відмінне рішення для швидкого нагрівання води, коли немає газової інфраструктури. Залежно від потужності та моделі нагрівання можливе за 1,5-4 хвилини. Є автоматичне відключення після нагрівання, захист від перепадів напруги та багато іншого. Виробники використовують різні види нагрівачів:

  • відкрита спіраль (бюджетне рішення, причому спіраль може згодом покритися нальотом);
  • нагрівальний диск (така ж спіраль, але закрита металевим диском, забезпечуючи захист спіралі від скупчення накипу);
  • термостат (механізм встановлюється у чайниках-термопотах, попередньо відбувається нагрівання води, а термостат автоматично підтримує заданий температурний діапазон).

Чайники виготовляються з металу, харчового пластику, кераміки чи скла.

Кавоварки та кавомашини

Асортимент включає техніку як для домашнього, так і професійного використання. Найпростішими є дві категорії цієї техніки:

1. Краплинні. Для приготування напою використовуються фільтри, якими проходить гаряча вода;

2. Гейзерні. Конструкція передбачають два відсіки – у нижній завантажується вода, а у верхню каву.

Особливо популярні повноцінні кавоварки з відділенням для молока. З їхньою допомогою можна приготувати величезну кількість напоїв на основі кави.

Додаткові помічники на кухні

Також не варто забувати про соковижималки, за допомогою яких можна підготувати свіжий сік. Дана техніка може бути виконана у вигляді преса, центрифуги з впливом на фрукти та овочі, а також як шнекові моделі. І ті, й інші автоматизують процес приготування смачного соку.

Головне зображення: https://st2.depositphotos.com/1001877/10001/i/450/depositphotos_100017244-stock-photo-kitchen-appliances-blender-toaster-coffee.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua