Онлайн TV FM радіо FM пауза

Аукціон Copart – автомобілі в широкому асортименті зі США та Канади

Реклама

Варіантів для придбання транспортного засобу достатньо. Багато хто досі вирушав до Європи і звідти приганяв авто, але останнім часом популярність ринків США та Канади суттєво зростає. До того ж за відносно невисоку ціну можна отримати чудову якість машину, яка проїде ще не одну сотню тисяч кілометрів.

Залишається лише зрозуміти, як правильно вибирати авто та де саме ознайомитися з ними. Відмінним варіантом стане аукціон Copart, де представлено велику кількість транспорту на вибір. Тут є зручний поділ на категорії, можливість вибрати марку, модель, клас авто, рік випуску та багато іншого. Картка кожного транспорту зручно підготовлена ​​для оцінки величезної кількості інформації, оцінюючи його також наочно за допомогою фотографій.

Особливості аукціону Соpart

Це один із багатьох сайтів з продажу авто, але саме він набув популярності з кількох причин:

  1. Сайт. Зручна та зрозуміла платформа, де не виникне проблем із використанням даних. Фото високої якості HD, детальний опис пошкоджень та умов проведення аукціону;
  2. Гідний вибір. Представлено кілька тисяч автомобілів від рідкісних моделей до звичайних пропозицій. Є гібриди, електричні авто, дизельні та бензинові;
  3. Доступність. Майданчики розташовані у багатьох штатах США та Канади, тому формується єдина велика база для зручності вибору авто з того чи іншого міста.

Система аукціону продумана ідеально. Є можливість підписатися на оновлення та нові торги, а також вивчити поточний каталог та активувати повідомлення, отримавши інформацію про перші ставки.

Правила вибору авто

Насамперед потрібно оцінити ступінь пошкодження або просто знайти не бите авто. На фото детально все видно, крім того є опис кожного пошкодження. Іноді на вигляд автомобіль цілий, але ціна низька, значить пошкодження технічного характеру:

  • автомобіль не запускається;
  • двигун чи КПП не працюють;
  • зламався один із електронних блоків в авто;
  • пошкоджено підвіску та багато іншого.

VIN-код вказується для кожного автомобіля. Він потрібен для того, щоб отримати звіт Carfax, де є повна історія про автомобіль, включаючи реальний пробіг, наявність ДТП, страхових випадків, угону та багато іншого.

Категорії авто

На вибір можна знайти бюджетні авто, машини середнього цінового сегмента, сімейні, спортивні, міські та позашляховик. Великий плюс авто зі США в тому, що є можливість знайти машину рідкісної моделі, комплектації чи модифікації. Деякі виробники випускали унікальні машини лише для американського ринку. Тепер кожен в Україні може знайти для себе щось унікальне, колекційне та навіть раритетне.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua