Онлайн TV FM радіо FM пауза

Apple Airpods – легендарні навушники з ідеальним звуком

Реклама

Навушники для сучасної людини є важливим доповненням при використанні смартфоні та інших гаджетів. Це універсальний та практичний інструмент для прослуховування музики та ведення розмов із співрозмовниками. У продажу досить варіантів від різних виробників, але Airpods від Apple займають особливе місце. Вони практичні, надійні, стильні та функціональні.

У виробництві використано інновації та технології бездротових рішень. Кожен, хто купить аирподс, отримує ідеальний аксесуар на всі випадки життя. З їхньою допомогою вдасться повністю поринути в атмосферу під час прослуховування музики або перегляду фільмів. Звук об’ємний, придушення шуму активне, а при надяганні гарантується моментальна реакція на будь-які дії.

Різновиди навушників

На даний момент виробник пропонує наступні варіанти пристроїв Airpods:

  • вкладиші (амбушюри виготовлені із пластику і щільно вставляються у вухо);
  • вакуумні (встановлюються прямо у вушний канал, що гарантує об’ємний та ідеальний звук, при цьому ймовірність випадання мінімальна);
  • повнорозмірні (класичне рішення, що накладаються на голову, забезпечують хорошу ізоляцію та об’ємний звук, надійно закріплені на голові).

Під будь-які завдання та вимоги можна буде знайти свою оптимальну модель.

Відмінні риси навушників

Кожна серія навушників Apple має свої особливості та ключові моменти. Усі вони можуть бути виконані у різних відтінках, включаючи білий, блакитний, сріблястий, рожевий, зелений та чорний. Друге та третє покоління навушників найбільш доступні за вартістю. Вони можуть працювати в автономному режимі до 6 годин, а з заряджанням у вигляді кейсу до 30 годин. Можна давати вказівки помічнику Siri і не тримати в руках смартфон.

Додатково є захист від поту та вологи, встановлений адаптивний еквалайзер, а також технологія просторового аудіо. Якщо розглядати серію PRO, то там більше унікальних функцій:

  • активне придушення шуму;
  • відмінна звукоізоляція;
  • бездротове заряджання кейсу.

Повнорозмірні навушники найдорожчі, до того ж мають високу автономність і можуть працювати до 20 годин.

Переваги навушників від Apple

Деякі моделі мають фірмовий футляр, що забезпечує не просто бездротову зарядку, але й відмінні умови для захисту навушників. Бездоганний звук гарантується за рахунок відсутності зовнішнього шуму та застосуванню інновацій. Оптичні рецептори без проблем спрацьовують, якщо потрібно прийняти або відхилити дзвінок, а також переключити трек або змінити гучність.

Навушники сумісні з багатьма пристроями, включаючи ті, що працюють на операційній системі Android. Функціональність не обмежує занурення користувача в ігровий процес, перегляд фільмів, кліпів або прослуховування музики.

Відмінним вибором стануть навушники TWS, виконані як два окремі прилади. Між собою та іншими пристроями вони працюють за допомогою модуля Bluetooth. Один навушник вважається провідним, а інший – допоміжним. Також є бездротовий варіант, коли навушники з’єднуються між собою, але для з’єднання з іншими пристроями використовується бездротова технологія.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua