Онлайн TV FM радіо FM пауза

Демісезонні костюми: найкращий вибір для активного відпочинку

Новини компаній

Відпочинок на природі нерідко потребує надійного захисту від опадів та жорстких погодних умов. Якщо взимку достатньо одягнути теплий костюм, то в період міжсезоння (рання весна чи пізня осінь) до одягу є куди більше вимог. По-перше, він має захищати від легкого морозу, але при цьому не створювати дискомфорту при температурі до +17 градусів. По-друге, такі міжсезонні костюми мають бути легкими. І, звичайно, вони повинні витримувати тривалі навантаження в умовах дикої природи. Наразі в Україні одним можна придбати демісезонні костюми від виробника Норфін (norfin.com.ua). Серед продукції представлені і додаткові аксесуари для активного відпочинку.

ТОП-4 костюми для рибалок

Риболовля – тривалий процес, насолода від якого здебільшого залежить від кофорту. Саме тому в лінійці Norfin можна знайти одразу декілька костюмів, які будуть доречними при активному відпочинку поблизу водоймища. Вони виділяються своїм зовнішнім виглядом, а також наявністю кишень для зберігання рибацьких аксесуарів. Серед них можна виділити чотири найкращі моделі:

  • Norfin ALPHA. Забезпечує захист від вологи, а також дозволяє тілу вільно дихати. В куртці 6 кишень з клапанами та застібками, в штанах 4 кишені;
  • Norfin Light Shell. Розроблений спеціально для рибалок. Має зручну викройку та проклеєні шви. Костюм можна скласти в окремий чохол, який йде в комплекті;
  • Norfin Rain. Це не повноцінний костюм, скоріше додаткове екіпірування. Використовується для захисту від опадів та сильного вітру. Незважаючи на своє призначення, Rain має зручні кишені та високий рівень захисту. Відповідно, його можна розглядати як оптимальний вибір для риболовлі;
  • Hunting Compact Passion. Ця модель має характерний камуфляж «під природу». Добре захищає в дощ, а також має багато кишень. Можна використовувати і для полювання.

Слід додати, що кожна з представлених моделей виконана в дизайні саме для риболовлі. На одязі відсутні яскраві малюнки чи кольори, які можуть збільшити помітність на природі.

Універсальні демісезонні костюми Норфін: ТОП-4

Якщо поглянути на асортимент сайту norfin.com.ua, можна побачити, що деякі з представлених моделей можна використовувати і у повсякденному житті. Це пов’язано з їхнім сучасним дизайном, який гармонічно вписується в тренди міського життя. Куртки можна носити окремо від штанів чи напівкомбінезону і вони будуть поєднуватися з іншими елементами одягу. Універсальними моделями можна назвати такі варіанти:

  • Модель Rebel Pro (синьо-блакитний колір, зручні кишені та стильний дизайн);
  • Verity Black (костюм в темних тонах, який можна з комфортом використовувати при морозі від -5 до -10);
  • Verity Blue Limited Edition (продовження попередньої лінійки, має яскраву блакитну куртку з темними плечами, зручний і теплий варіант);
  • Norfin VERITY Ukraine Tean Costume (функціональний і стильний, підходить для активного відпочинку та повсякденного використання);

Всі зазначені універсальні костюми мають мембранну тканину, яка одночасно дозволяє дихати тілу і захищає його від води. Кишені надійно захищають дрібні гаджети або аксесуари.

Особливості бренду Norfin

Як зазначає виробник, всі матеріали проходять випробування на зносостійкість. Відомо, що компанія Норфін працює над створенням екіпірування для таких напрямків:

  • Активний туризм;
  • Риболовля;
  • Полювання;
  • Екстремальні види спорту;
  • Туризм в екстремальних умовах;

Відповідно, кожен костюм має відповідати високим стандартам захисту і якості. Деякі моделі мають спеціальні яскраві вставки, завдяки яким можна легше помітити людину на фоні природного ландшафту. Побачити більше варіантів можна на сайті norfin.com.ua. Бренд має у своїй лінійці декілька десятків костюмів.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua