Онлайн TV FM радіо FM пауза

Автоматизація їдальні: як за допомогою Poster можна покращити роботу

Новини компаній

Кілька дотиків до планшету і замовлення прийнято, а відвідувачі не витрачають біля каси всю свою обідню перерву! Колись це було мрією, а тепер це доступно для кожного власника закладу харчування. Особливо це зручно для їдалень. Адже персоналу важливо швидко обслуговувати клієнтів, аби не втратити їх.

Саме тому пропонуємо вам більше дізнатися про одну з найбільш інтегрованих і зручних програм для автоматизації їдальні – Poster, ви можете одразу зареєструватися на сайті та користуватися сервісом перші 15 днів безкоштовно.

Так, для автоматизації необхідно придбати обладнання. Підключити необхідні структурні підрозділи можна до планшета (Android, iOS) або ж комп’ютера (Windows, MacOS). Також можна під’єднати додаткові пристрої: ваги, принтер чеків, банківський термінал чи сканер штрихкодів. Після придбання необхідно встановити програмне забезпечення, після чого можна починати працювати.

Переваги автоматизації обліку в їдальні

Poster пропонує широкий спектр функцій та полегшує роботу закладу харчування. Серед переваг можна виділити наступні:

  1. Зміна асортименту за власним бажанням. Ви можете створити нові категорії, а неактуальні пропозиції – приховати, щоб касир не відволікався.
  2. Продаж страв поштучно або на вагу. До прикладу, хліб можна продавати штуками, а вже гречку з підливою – на вагу або порціями.
  3. Швидкий прийом замовлення. Завдяки зручному інтерфейсу термінала касиру знадобиться всього кілька кліків, аби прийняти замовлення.
  4. Робота без інтернету. Програма працює в офлайн-режимі, тому збереже усі чеки навіть, якщо зникла мережа. А коли інтернет відновиться, ви зможете переглянути оновлені дані в статистиці.

Більше про те, як підвищити ефективність завдяки автоматизації, читайте на сайті joinposter.com.

Потрібна інформація для власника – все в одній програмі для їдальні

У програмі доступна функція “Виробницвтво”, завдяки якій власник може відстежувати кількість готових страв чи напівфабрикатів для продажу. Це дасть змогу і спрогнозувати, скільки потрібно підготувати заготовок на наступний робочий день.

Для перегляду доступна і статистика за продажем, працівниками та товарами. У Poster зручно аналізувати щоденний виторг. А згодом керівництво може визначити, які дні чи години є найбільш завантаженими, і розробити план оптимізації роботи.

А ще працівників буде зручніше та швидше навчати потрібним навичкам! У програмі обліку створений зручний інтерфейс, з яким касиру не потрібно багато для оформлення одного замовлення.

Про керування франшизою чи мережою їдалень та про тарифні плани для різних закладів детальніше переглядайте за посиланням.

Як повідомляло РАІ, у США ресторани-автомати знову хочуть зробити закладами громадського харчування.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua