Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську розповіли про нововведення у Пенсійному фонді. Відео

Новини

Пенсійний фонд України повідомив, що відбувся ряд змін при виплаті допомоги на поховання та коштів недоотриманої пенсії померлої особи. Донедавна такі виплати здійснювали лише на пункті поштового зв’язку. Тепер після оформлення всіх необхідних документів кошти будуть надходити на картку родичів. А ще відбулося збільшення пенсійного віку для жінок.

Пенсій фонд України повідомляє, що відбулося ряд змін при виплаті допомоги на поховання та коштів недоотриманої пенсії померлої особи. Відповідний законопроєкт прийняв Кабінет Міністрів України наприкінці грудня минулого року, розповідає фахівчиня. Каже, що нововведення на часі, і має зекономити отримувачам виплат час.

“До сьогоднішнього дня виплата зідйснювалася виключно вузлом поштового зв’язку. Родичі, або громадяни, які займалися похованням зверталися із пакетом документів для виплати такої допомоги до сервісних центрів пенсійного фонду. Потім з разовим дорученням зверталися виключно на пункт поштового зв’язку. На сьогодні до пакету необхідних документів є необхідним документом також і подання реквізитів про наявний банківський рахунок, для того, щоб могти ці кошти перерахувати на картковий рахунок”, – пояснила Галина Григорчук, заступниця начальника управління обслуговування громадян в Івано-Франківській області.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua