Онлайн TV FM радіо FM пауза

НБУ розпочав ліквідацію банка Курченка

Про це йдеться у повідомленні на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Фінустанова розпочала процедуру ліквідації “Реал Банку” згідно з постановою Нацбанку про відкликання ліцензії та ліквідації фінустанови.

“Згідно з Постановою Правління Нацбанку України від 21 травня “Про відкликання банківської ліцензії та ліквідації Публічного акціонерного товариства “Реал банк” виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 21 травня про початок здійснення процедури ліквідації та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію “Реал банку”, – йдеться в повідомленні.

Колишні вкладники ПАТ “Реал банк” з 28 травня до 9 липня включно можуть звертатись в установи банку-агента Фонду Публічного акціонерного товариства “Укрсиббанк”.

Вимоги кредиторів приймаються впродовж 30 днів з дня опублікування в газетах “Голос України” та “Урядовий кур’єр” оголошення про відкликання банківської ліцензії, ліквідацію банку та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію.

На початку березня Національний банк України прийняв рішення визнати “Реал Банк” та “Брокбізнесбанк”, які пов’язують з групою ВЕТЕК Сергія Курченка, проблемними.

Як повідомляв iPress.ua, 20 березня Генеральна прокуратура України оголосила про підозру у розкраданні державного майна 28-річному харківському олігархові Сергію Курченку.

4 квітня на сайті Міністерства внутрішніх справ з’явилось орієнтування на нього.

23 квітня Генеральна прокуратура України оголосила його в міжнародний розшук.

22 квітня суд заарештував майновий комплекс та земельну ділянку Одеського нафтопереробного заводу, який раніше приватизував Сергій Курченко, за підозрою в контрабанді нафтопродуктів.

Востаннє його бачили в Україні 19 лютого 2014 року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua