Онлайн TV FM радіо FM пауза

Інтернет-активісти запустили патріотичну соцмережу «Друзі»

На просторах інтернету з’явилася українська соціальна мережа. Ресурс отримав назву “Друзі” і знаходиться за адресою druzi.org.ua.

У новій соцмережі вже зареєстровано понад 2000 користувачів, і ця цифра постійно зростає. Зовні інтерфейс сайту нагадує Facebook і ВКонтакте.

При цьому однією з найбільших відмінностей нової мережі є те, що основна мова сторінки – українська. А найближчим часом адміністратори ресурсу планують обмежити доступ користувачам з інших держав.

Представник технічної підтримки соцмережі зазначив, що ресурс створює група фрілансерів-патріотів, яким небайдужа доля країни. З його слів, проектові вже 19 днів і активісти роблять його за власний рахунок. При цьому він не повідомив, хто саме займається розробкою ресурсу і як влаштований сайт з технічної точки зору. Цікаво те, що контакти адміністрації на сайті відсутні. Тож з’ясувати, кому належить ресурс поки що неможливо.

Користувачі можуть завантажувати фото, відео і аудіозаписи так само, як і “ВКонтакте”. Крім цього, працює пошук по всіх завантажених файлів.

Зазначимо, що через 10 днів в Україні з’явиться ще одна національна соцмережа, яка матиме назву WEUA. Вона виглядатиме майже так само, як ресурс Цукерберга, лише колірна гамма в українського аналога буде не синьо-сірою, як у Фейсбуці, а чорно-зеленою. Наразі за адресою WEUA.info знаходиться сторінка з презентацією соціальної мережі під слоганом “Я переїжджаю”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua