Онлайн TV FM радіо FM пауза

Нацполіція арештувала майно довіреної особи Віктора Януковича на понад мільярд гривен

Новини

Слідчі Нацполіції арештували майно довіреної особи Віктора Януковича на понад мільярд гривень. Фігурант був народним депутатом забороненої проросійської «Партії регіонів» у двох каденціях і обирався в першій «двадцятці» їх списків.

Фігурант був народним депутатом забороненої проросійської «Партії регіонів» у двох каденціях і обирався в першій «двадцятці» їх списків. У 2015 році, після тимчасової окупації росіянами частини території Донецької області, разом із трьома спільниками він організував гуртове виробництво медпрепаратів для міноборони рф в тимчасово окупованій Горлівці.

Про це повідомляє Національна поліція України

Зловмисники не тільки тісно співпрацюють з політичним керівництвом терористичної організації «днр» і забезпечують їх аптеки медикаментами, а й постачають знеболювальні для аптечок та військових шпиталів росіян під час повномасштабного вторгнення. За 2015 рік фігуранти сплатили понад два мільйони рублів в російський бюджет.

Сам екснардеп виїхав за кордон ще до початку повномасштабного вторгнення, двоє його поплічників знаходяться на окупованих територіях і керують його нелегальним бізнесом. Всіх їх оголошено в розшук. Третього спільника правоохоронці викрили в Києві – саме він перереєстровував фармацевтичний бізнес довіреної особи Януковича в т.о. Горлівці за російським законодавством.

Слідчі Нацполіції провели шість обшуків за місцями проживання в Києві та Київській області та наклали арешт на банківські рахунки, корпоративні права, чотири столичні квартири, будинок і землю під Києвом, а також сім автомобілів преміумкласу, серед яких Maybach.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua