Онлайн TV FM радіо FM пауза

Комунальний транспорт в Івано-Франківську стає все комфортнішим для людей. Відео

Новини

Керівництво Івано-Франківського КП «Електроавтротранс» детально прозвітували перед керівництвом міста.

Комунальний транспорт стає все комфортнішими  для людей. Аби це довести, керівник  КП «Електроавтротранс» Віталій Голутяк підготував для мера та своїх колег слайди та піктограми.  Доповідь починає  зі здобутків.  Каже, нині майже три сотні водіїв керують автобусами та тролейбусами. Й головною задачею, у часи пандемії, було  мінімізувати контакт пасажира з водієм. Для цього ввели безконтактну оплату. А щоб пасажири не відчували підняття цін за проїзд, транспортники наголошують на дешевших способах оплати.

Стало й вільніше дихати нашим пасажирам.   Йдеться про кондиціонери у салонах автобусів та тролейбусів. Як приклад, Голутяк наводить статистику за 2019 рік. Тоді, каже Голутяк, в місті не було жодного кондиціонера.

А ще задля безпеки пасажирів та водіїв автобуси та тролейбуси обладнали відеореєстраторами. До кінця року усі салони комунального транспорту матимуть ще й камери відеоспостереження.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua