Онлайн TV FM радіо FM пауза

Найбільшу мапу України з суниць і чорниць виклали на Прикарпатті. Відео

Новини

Найбільшу мапу України з суниць і чорниць виклали на ягідному фестивалі під Івано-Франківськом. Все це в рамках першого фестивалю серпневої полуниці.

Пиріг рекордсмен  та  мапа з ягід –  це ще далеко не всі сюрпризи,  які чекали на гостей  сімейного фестивалю Zahid Berry Fest. Ідея  цього дійства належить місцевому підприємцю Богдану Лутчину.  Ось вже понад 6 років чоловік  вирощує ці соковиті ягоди.  Каже, хоче популяризувати  цю справу на Прикарпатті.

Підтримав організацію фестивалю й голова Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків. Каже, це не лише свято для громади, а й чудова промоція міста на туристичній мапі України.

В рамках фестивалю було зафіксовано 2 рекорди  України. А це найдовший пиріг  та перша мапа викладена з ягід. Також тут відбулась благодійна акція на підтримку вихованців Рогатинської школи-інтернату. Доброчинці могли зробити свої внески, придбавши картини митців, а також роботи  самих дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua