Онлайн TV FM радіо FM пауза

Нагородили рятувальників, які ліквідували пожежу після вибухів на Бурштинській ТЕС. Відео

Новини

За мужність та героїзм. В Івано-Франківську нагородили відзнаками надзвичайників, які ліквідовували пожежу, яка виникла в наслідок ракетних ударів на Бурштинській ТЕС.

На спортивному комплексі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення  ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області, відбулося нагородження прикарпатських рятувальників, котрі ліквідовували пожежу на Бурштинській ТЕС.

Виникла вона 10 жовтня внаслідок ракетних ударів, завданих російською федерацією. В результаті роботи рятувальників під час ліквідації пожежі на енергетичному об’єкті, вдалося уникнути відключення електроенергії по всій Івано-Франківській області.

Під час дійства, надзвичайники представили техніку та аварійно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні прикарпатських рятувальників. А ще спорядження різних підрозділів головного управління ДСНС в області.  

Нині у час війни, зазначають в Івано-Франківській обласній адміністрації, прикарпатські рятувальники повністю забезпечені необхідною їм технікою.

За сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та професіоналізм, проявлені під час ліквідації пожежі, п’ятнадцять рятувальників було нагороджено Грамотами Івано-Франківської обласної державної адміністрації, та п’ять добровольців добровільної пожежної команди села Лани –  Грамотами ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua