Онлайн TV FM радіо FM пауза

Надвірнянська РДА та ПНУ ім. В. Стефаника підписали меморандум про співпрацю

Новини

Підписання Меморандуму про співпрацю між Надвірнянською районною державною адміністрацією, Надвірняською районною радою, восьми територіальними громадами району та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника стало ключовою науково зорієнтованою подією програми допомоги громадам у реалізації актуальних проєктів.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Йдеться про нову архітектуру планувальних документів – паспорти громад, інвестиційні портфелі та багато іншого, що направлене на середньострокове бюджетне планування. Будуть закладатися кошти на проєкти з публічних інвестицій, якщо вони будуть включені у відповідні інвестиційні проєкти на рівні держави, на рівні регіонів, на рівні територіальних громад.

Підписання відбулося за участі декана факультету туризму ПНУ Володимира Великочая та директорки Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету, доцентки кафедри фінансів Світлани Кропельницької.

Об’єднання зусиль сторін-підписантів передбачає співпрацю громад й університету щодо визначення спільної візії та вдосконалення освітнього, наукового, інтеграційного та організаційного процесів.

«Я вважаю, що це державницький підхід, і така робота на паритетних засадах піде на користь і молодим фахівцям, і університетові, і місцевому самоврядуванню. Відповідно Надвірнянська райдержадміністрація всіляко сприятиме впровадженню спільної ефективної роботи, повʼязаної з місцевим самоврядуванням та регіональними програмами розвитку», – наголосив начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua